Korenmolen de EendrachtDE MOLENWINKEL

Onze winkel heeft een groot assortiment aan broodbakartikelen waarmee het mogelijk is om zelf verschillende broodsoorten te bakken. Tevens is er een groot assortiment aan cakemixen, verschillende soorten pannenkoekmixen, verschillende toevoegingen zoals oa. krenten en rozijnen, zelfgemaakte amandelspijs en marsepein en nog veel meer. De verkoop van amandelspijs en marsepein is echter wel seizoenafhankelijk. De meeste produkten worden door onze medewerkers zelf gemaakt in de nieuwe bereidingsruimte.       

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

    

    

    

    

    

   

Stapt u dus gerust eens binnen.       


    

Heeft u zelf nog nooit brood gebakken? Geen probleem. De medewerkers van onze winkel kunnen u een vrijblijvend advies geven over alles wat met het bakken te maken heeft.
Als u zelf geen broodbak machine heeft dan is het ook mogelijk om er één bij ons te huren. U kunt dan zelf uitproberen of het zelf bakken van brood u bevalt.    


    

Als u problemen ondervindt met het brood bakken dan kunt u terecht bij onze online broodbak hulp. U komt hier door in het menu op Broodbakhulp te klikken. Wij hebben ook een apart menu met Broodrecepten.
Voor een compleet overzicht van onze artikelen kunt u naar de Assortimentslijst gaan. De prijslijst van onze artikelen is in de winkel verkrijgbaar.
    

Kijkt u ook eens naar onze aanbiedingen!
    

Mocht U vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Spreek gerust één van onze medewerkers aan of stuur een uw vraag naar de Molenwinkel. U kunt hier tevens uw online bestellingen plaatsen.     


De winkel is elke zaterdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en ons adres is: Gouwsluisseweg 46, 2405 XS Alphen aan den Rijn.