Gastenboek

Geachte gast, is uw bezoek aan onze molen, de molenwinkel of de website goed bevallen?
Dan zouden wij het op prijs stellen als u een berichtje in ons gastenboek plaatst.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemerkt met * zijn vereist. Uw E-mail adres wordt NIET gepubliceerd. Het is mogelijk dat uw bericht pas zichtbaar is nadat de webbeheerder het heeft goedgekeurd.
22 berichten.
Sabine Sabine uit Alphen aan den Rijn schreef op 17 mei 2022 om 2:17 pm
Op de Nationale Molendag 2021 hier geweest met ons kleinkind. Was al vaker in de Molenwinkel voor de heerlijkste koek- cake- en pannenkoekmixen. Nu een kijkje achter de schermen, oude Bram in actie gezien En van de pannenkoeken genoten! Bedankt!!
Peter Peter uit Alphen aan den Rijn schreef op 3 april 2022 om 4:12 pm
Leuke rondleiding, zeker als je in techniek bent geรฏnteresseerd.
Marloed Marloed uit Alphen aan den rijn schreef op 11 september 2021 om 3:29 pm
Vandaag op Monumentendag de molen bezocht. Een mooie rondleiding en veel informatie van Hans! Waren met onze kinderen. Na de rondleiding in de winkel nog wat spullen gekocht om te maken. Uitzicht over Alphen, de Rijn en nu de kermis waren erg leuk. De vrijwilligers kunnen veel vertellen over de molen. Bedankt!
Jan Jan schreef op 5 december 2020 om 8:59 am
Ik heb problemen met het op bestelling kopen van bakbenodigdheden. Hoewel we i.v.m Covid voorzichtig moeten zijn, kun je de toegang tot de winkel prima anders regelen. Net zo als andere winkels doen. Misschien is er een andere reden voor deze werkwijze, maar die wordt niet bekend gemaakt. Bestel inmiddels per post bij een andere molen. Wordt het nog thuisgebracht ook. Jammer ging altijd graag even langs zaterdags.
Beheerdersantwoord van: Franklin Hoogreef
Beste Jan, graag vernemen wij op welke wijze we e.e.a. beter zouden kunnen regelen zodat alle klanten tevreden gesteld kunnen worden. Iedere opbouwende suggestie is welkom. Houdt er s.v.p. wel rekening mee dat alle medewerkers, dus ook die van de winkel, voor 100% vrijwilliger zijn. Wij zien uw suggestie graag tegemoet via ons contactformulier op de website. (https://www.molen-de-eendracht.nl/contact/) Webmaster.
Sabine Van Zundert Sabine Van Zundert uit Alphen aan den Rijn schreef op 29 augustus 2020 om 11:35 am
We hebben vandaag genoten van een hele leuke een spannende rondleiding door de molen. Mijn dochters (4,8 & 10 jaar) hadden zoals aanbevolen van tevoren het filmpje gekeken en ook al wat vragen bedacht. Ze vonden het erg gezellig en leerzaam. Straks moeten natuurlijk nog pannekoeken gebakken worden. ? We komen zeker nog een keer terug.
J vd Zwaluw J vd Zwaluw uit Alphen aan den Rijn schreef op 8 augustus 2020 om 6:28 pm
Fijne rondleiding in het Engels vanwege Engelstalige familieleden, leuke uitleg en veel te zien! Verrassend veelzijdig en aan te raden! Dank!
Mary Mary uit Alphen aan den Rijn schreef op 15 juli 2020 om 5:18 pm
Hey ik ben de eerste zie ik. Vond de rondleiding interessant en werd leuk gebracht. Mooie molen en leuk dat er iets uit de winkel meegenomen kan worden ook.

Thank you for your upload