Sponsoren en donateurs

Om dit prachtige monument, met grote cultuurhistorische waarde, in stand te houden wordt er door een team van vrijwilligers hard gewerkt. Elke zaterdag is de molen opengesteld voor het publiek en wordt er gemalen. Met de verkoop van het meel kan een deel van de kosten worden gefinancierd. Maar dit is niet genoeg. Onderhoud aan het binnenwerk, noodzakelijke reparaties, maar ook de verzekeringen kosten veel geld. Daarom is uw steun noodzakelijk. Met een jaarlijkse bijdrage stelt u ons in staat om deze monumentale molen in bedrijf te houden.

Onze website wordt gesponsord door:

De molen bij nacht, vanaf de stelling gezien

Meldt U aan en steun ons als donateur. Voor een minimum bedrag van  15 euro per jaar, kunt U blijvend genieten van dit fraaie monument. Bovendien kunt U als donateur de molen elke zaterdag bezoeken, of op verzoek als groep een rondleiding krijgen. Tevens kunt U in onze winkel bak- en meelproducten en aanverwante artikelen kopen.
Op de landelijke ‘Nationale Molendag’, de tweede zaterdag in mei, kunt U gratis pannenkoeken komen eten en medio december overheerlijke oliebollen.

Onze lijst met sponsors volgt spoedig