Sponsoren en donateurs

QR code

Om deze prachtige molen, met grote cultuurhistorische waarde, in stand te houden wordt er door een team van vrijwilligers hard gewerkt. Elke zaterdag is de molen opengesteld voor het publiek en wordt er gemalen. Met de verkoop van het meel kan een deel van de kosten worden gefinancierd. Maar dit is niet genoeg. Onderhoud aan het binnenwerk, noodzakelijke reparaties, maar ook de verzekeringen kosten veel geld. Daarom is uw steun noodzakelijk. Met een jaarlijkse bijdrage stelt u ons in staat om deze monumentale molen in bedrijf te houden. Met behulp van de hiernaast staande QR code kunt u een vrijwillige donatie doen.
Bij voorbaat bedankt voor uw bijdrage.

Onze website wordt gesponsord door:
Home – 5iX

ICT oplossingen.

Al onze, folders, boekjes en banners worden gesponsord door:
Scrambled ads
Raadhuisstraat 247
2406 AD Alphen aan den Rijn

https://www.scrambledads.nl/


De molen bij nacht, vanaf de stelling gezien

Meldt U aan en steun ons als donateur. Voor een minimum bedrag van  15 euro per jaar, kunt U blijvend genieten van dit fraaie monument. Bovendien kunt U als donateur de molen elke zaterdag bezoeken, of op verzoek als groep een rondleiding krijgen. Tevens kunt U in onze winkel bak- en meelproducten en aanverwante artikelen kopen.
Op de landelijke ‘Nationale Molendag’, de tweede zaterdag in mei, kunt U gratis pannenkoeken komen eten en medio december overheerlijke oliebollen.

Onze lijst met sponsors volgt spoedig

Thank you for your upload