Openingstijden Winkel

Belangrijke info voor bezoekers van de winkel

Beste klant,

Beste klant,
Zoals wellicht al heeft vernomen in de media zijn alle prijzen flink gestegen. Ten opzichte van augustus 2021 is de tarwe met maar liefst 41% in prijs verhoogd.
Met name de producten die wij als korenmolen verwerken en verkopen zijn in het laatste half jaar met grote sprongen gestegen. Mede door de oorlog in Oekraïne en gestegen brandstof kosten die allemaal doorberekend worden.

U zult begrijpen dat wij de oude prijzen daardoor niet meer kunnen handhaven en we zullen onze prijzen dan ook moeten verhogen. Sommige helaas vrij drastisch, andere, afhankelijk van de bewerkingen en verpakking weer iets minder. Wij hopen dat u begrip kunt hebben voor ons standpunt in deze.

Bestellen is nog steeds verplicht!
U kunt geen producten in de winkel kopen zonder deze vooraf
(tot max. donderdagavond 20.00 uur)
te hebben besteld. Wij hebben dan de gelegenheid om uw bestelling klaar te zetten.

Na bevestiging kunt u de bestelde waren in het aangegeven tijdsblok in de winkel ophalen. Betaling geschied in de winkel bij het afhalen.

Bestellingen vóór donderdagavond 20.00 uur via de webshop kunt u Zaterdag ophalen op het door u gekozen tijdslot.

De product- en prijslijst kunt u downloaden via downloadpagina of via deze link. Het omvangrijke assortiment van voor de winkelsluiting is nu gereduceerd tot producten die een duidelijke relatie hebben met datgene wat er in de molen wordt gemalen. Wij realiseren ons dat klanten, die gewend waren deze producten bij ons te kopen, daardoor teleurgesteld zullen zijn. Gelukkig gaan we nog steeds door met een ruim assortiment meelproducten. Meer achtergrond voor deze wijziging kunt u vinden op onze facebookpagina en op de homepage van deze website.

U ontvangt na uw bestelling een bestelbevestiging met een tijdslot waarin u uw bestelling in de winkel kunt ophalen. In verband met de veiligheid van onze vrijwilligers die uw bestelling klaarmaken verzoeken wij u om het aan u verstrekte tijdslot te respecteren.

Beschikbare tijdsloten zijn:

‘s zaterdags tussen 09.00 en 12.00 uur
‘s zaterdags tussen 12.00 en 16.00 uur

Gedurende de Coronatijd accepteren wij alleen PIN-betalingen.

Heeft u andere vragen over de molenwinkel of de webshop, dan kunt u die stellen via het emailadres: webshop@molen-de-eendracht.nl echter niet voor uw bestellingen.
Alle overige vragen over de molen kunt u stellen via info@molen-de-eendracht.nl

Thank you for your upload