Gastenboek

Een bedankje naar aanleiding van het verjaardagsbezoek met rondleiding van Milan met zijn vrienden.

Geachte gast, is uw bezoek aan onze molen, de molenwinkel of de website goed bevallen?
Dan zouden wij het op prijs stellen als u een berichtje in ons gastenboek plaatst.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemerkt met * zijn vereist. Uw E-mail adres wordt NIET gepubliceerd. Het is mogelijk dat uw bericht pas zichtbaar is nadat de webbeheerder het heeft goedgekeurd.
33 berichten.
Keith Harwood Keith Harwood uit Leamington Spa, UK schreef op 28 april 2024 om 10:28 pm
We were excited to see a working flour mill during our tulip themed visit to The Netherlands, and to buy some stoneground flour. Korenmolen de Eendracht was amazing. Thanks for the fascinating guided tour (on 20th April) and the bread flour. We will be back for more. Our thanks to all the volunteers who keep the windmill heritage alive.
Diana Diana uit Alphen aan den Rijn schreef op 21 april 2024 om 3:33 pm
Een paar vrienden en ik reden langs en wouden een paar foto's maken van de molen. Toen kwamen we Franklin tegen en heeft hij met volledig enthousiasme een geweldige tour van de molen gegeven. De tour was fantastisch en we hebben veel geleerd. Echt een aanrader!!!!
Bell Bell uit Harmelen schreef op 20 april 2024 om 1:43 pm
Me and some friends coincidentally stopped by just expecting a picture. We ended up getting a whole tour!! Very informative with friendly staff - we had a lot of fun
Sarah Sarah uit Utrecht schreef op 20 april 2024 om 1:31 pm
Llegamos al molino de casualidad y nos paramos a sacarnos unas foto que terminรณ siendo un tour. Franklin fue super amable y nos explicรณ toda la historia. <3!!!
Anja Anja uit Leiden schreef op 29 maart 2024 om 2:51 pm
Op 9 maart bezochten wij met een internationale groep wiskundigen Molen De Eendracht. Wat een leuke excursie om kennis te maken met een typisch stukje Nederland. Onze gids Hans heeft uitgebreid verteld over de geschiedenis en de werking van de molen,. Behalve dat het mooi is om de robuuste, molen van binnen te zien, is het ook nog eens heel interessant om de techniek en het hele maalproces uitgelegd te krijgen. Een aanrader! Hartelijk dank!
Bram Bram uit Alphen aan den Rijn schreef op 29 november 2023 om 3:00 pm
Vanmiddag ben ik bij het marsepein festijn geweest. Het was erg leuk. Ik heb sneeuwpopjes gemaakt. En vanavond ga ik ze lekker proeven met papa en mama.
Van Hessen Van Hessen uit Alphen aan den rijn schreef op 26 november 2023 om 3:32 pm
De kids hebben afgelopen week genoten bij het marsepein festijn! Hartelijk dank en tot ziens
Conny Hendriks Conny Hendriks uit Alphen aan den rijn schreef op 22 november 2023 om 7:06 pm
Vanmiddag met mijn kleinzoon Blaine naar het marsepein festijn geweest. Het was ontzettend leuk en een echte bakker erbij die les gaf, hoe maak je leuke dingen van marsepein. Warme chocolademelk met slagroom en kruidnootjes erbij. Alle kinderen hebben genoten Alle vrijwilligers heel erg bedankt en zelfs de wieken waren versierd. Dat vond kleinzoon heel gaaf.
Mark Haring Mark Haring uit Alphen aan den Rijn schreef op 22 november 2023 om 6:55 pm
Vandaag hebben Zoรซ en Jack deelgenomen aan het marsepein festijn in de molen. Super enthousiast waren ze en er was nog wat over. Leuk georganiseerd!
ottoline ottoline uit alphen a d rijn schreef op 22 november 2023 om 3:48 pm
Wat hebben mijn kleinkinderen een geweldige middag gehad op het marsepein festijn deze middag. Ze hebben genoten van het marsepein figuren maken, de chocomelk met slagroom en de kruidnoten. En we moesten 3 trappen op en weer af en dat was best eng maar super gezellig geweest.
Betty van den Brink Betty van den Brink uit Alphen aan den Rijn schreef op 18 november 2023 om 1:31 pm
Vandaag met een vriendin uit Eindhoven de molen bezocht. We hebben een geestdriftige en duidelijk uitleg gekregen over het reilen en zeilen van de molen. Ook de bekijken van alle gebruiksvoorwerpen van vroeger en de enthousiaste uitleg daarbij. Heel interessant. Prachtig uitzicht van boven op de molen. Geweldig dat hier zoveel vrijwilligers aan meewerken. Kan een bezoek erg aanbevelen.
Mirjam Immerzeel Mirjam Immerzeel uit Alphen aan den Rijn schreef op 1 oktober 2023 om 1:51 pm
Op zaterdag 30 september hebben wij het feestje van mijn zoon Milan bij de molen gevierd. De kinderen en ouders kregen een uitgebreide rondleiding van Hans die ons van alles over de molen vertelde. Leuk dat de kinderen veel mochten helpen en materialen even konden vasthouden en bekijken. Ook het voorbeeld van K'nex was heel beeldend voor hen! Het uitzicht over Alphen was ook erg mooi en erg leuk om op de ombouw te kunnen staan en de wieken van dichtbij te kunnen zien! De kinderen mochten aan het eind ook nog een stukje vers gebakken brood proeven, mmm, heerlijk! Afgesloten met samen de meegebrachte pannenkoeken eten bij de picknicktafels buiten. De kinderen mochten ook nog wat uitzoeken in de molenwinkel om thuis te kunnen maken. Al met al een geslaagde dag! Dank je wel, Hans, voor je duidelijke uitleg en rust en geduld tijdens de rondleiding. De kinderen en de ouders hebben genoten!! Dank, Franklin, voor de duidelijke communicatie vooraf en het warme welkom. Hartelijke groet, Mirjam Immerzeel
Familie Dijkstra Familie Dijkstra uit Alphen aan den Rijn schreef op 7 juli 2023 om 5:51 am
Een leuke rondleiding gehad van Franklin. Het was heel interessant hoe het allemaal in het verleden gewerkt heeft en nog steeds werkt. Het werd met veel enthousiasme en passie verteld.
Albert Zuurbier Albert Zuurbier uit Maple Grove, MN USA schreef op 1 juli 2023 om 2:29 pm
Thank you for the spectacular tour through the windmill. This is a most complete windmill, has all equipment working and the explanation is most detailed. The history of the windmill shows the ingenuity of millers throughout time. Great location, great shop. A highlight of our vacation, certainly worth a stop in your vacation.
Ann Mahaney Ann Mahaney uit El Dorado Hills, CA, USA schreef op 1 juli 2023 om 4:29 am
I visited the mill while on an organized bike tour with stephanieventures.com. The lead engineer described the phases of the milling process and how the equipment evolved over the years. Itโ€™s very admirable that this mill has remained active through modernization of milling process today. It is a spectacular tour. Thank you.